keskiviikko 29. lokakuuta 2008

if I could only have one...

... niin haluaisin tuon ihanan Sonia Rykielin pöllölaukun. Ei hajuakaan, missä näin tuon ensimmäisen kerran, mutta sen jälkeen ajatus noin hienosta ja omaperäisestä laukusta ei ole jättänyt rauhaan. Jos ostaisin kalliin laukun, tahtoisin sen olevan erilainen. En haluaisi maksaa montaa sataa euroa tavislaukusta. Vaikka yleensä panostetaankin rahaa juuri klassisiin vaatteisiin ja asusteisiin, minä en. Laukun pitäisi kuitenkin olla ehdottomasti monikäyttöinen, koska ei niin paljoa rahaa voi nurkkaan jättää pölyttymään. Ja juuri näistä syistä tämä Arthur bag on täydellinen. En juuri keksi yhtäkään vaatettani, minkä kanssa laukku ei sopisi. Samalla se toisi särmää tylsiinkin vaatteisiin. Ja onko laukku sitten tylsä? Ei ei ei ei ei... Ja mitä vielä? Täydellisen kokoinen, sopivasti kimalletta, ihania hapsuja, mokkanahkaa ja juuri oikean pituinen olkahihna.


Ja miksi minulla sitten ei ole jo tuota laukkua? Siksi, ettei ole varaa edes siihen yhteen.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miten se leikekirja edistyy?

Kitty Kat kirjoitti...

vau, upea toi rykielin laukku!nyt minäkin himoitsen sitä vaikkei varmastikaan varaa moiseen olisi ;)..

cherries and coconuts kirjoitti...

anonyymi: voi voi voi... ;) arvaa vaan kuinka edistyy... aloitin tekemään toista projektia yhtä aikaa (siitä vasta kun se on valmis), joten nyt leikekirja makaa sängyn alla odottamassa. mutta ei se sinne jää!!

kitty kat: varo vaan. se ei jätä rauhaan. :) ajattelin ruveta bongailemaan sitä ebaystä, jos puolen vuoden päästä joku myisi sen edellisen sesongin roskana halvalla pois. toiveajattelua...

lauradelille kirjoitti...

ensiksi, sulla on erittäin hyvä maku, pidät soniasta :)

olen erittäin samaa mieltä kanssasi tässä laukkuasiassa:
laukun on oltava persoonallinen ja siinä on oltava joku juju, muuten sen on ihan sama olla ihan mikä tahansa louis vuitton-tusina statussymboli-laukku ilman sielua.

kullanmuru kirjoitti...

Voi, tuo laukku on kyllä kiva! :)

Kirke kirjoitti...

Bag is amazing!!