sunnuntai 2. marraskuuta 2008

RAPORTTI

pe 31.10 Heräsin kymmeneltä nukuttuani viikon univelkoja pois. Lähdin töihin 11sta ja työpäivä alkoi klo.12. Pääsin kotiin kahdeksalta ja perillä olin vasta yhdeksän jälkeen. Katsoin vähän aikaa tv:tä, mutta tylsistyksissäni menin nukkumaan. Kultani oli koko viikonlopun kotona käymässä, ja minä taas kaikki päivät töissä.

la 1.11 Heräsin sen verran aikaisemmin, että ehdin syödä kunnon aamiaisen ja leikellä yhden Trendin lisää leikekirjaa varten. Muuten lähdin taas samaan aikaan töihin ja pääsin kotiin myös samoihin aikoihin. Kotona uhkasi taas odottaa kissan lisäksi vain pimeitä huoneita, joten soitin töistä lähdettyäni itselleni leffaseuraa. Makuunin ja kaupan kautta siis katsomaan kotiin Margot at the wedding-elokuvaa, mikä oli odotettua erikoisempi, mutta välillä oikeasti hauska. Menin nukkumaan vasta yhden jälkeen ja seuraavana päivänä taas kahdeksitoista.

su 2.11 Nukuin taas viimeiseen asti ja ehdin juosten bussiin. Töistä pääsin taas kasilta ja kultamussun haettua töistä ehdittiin vielä iltateelle cafe Esplanadille. Nyt olen taas menossa nukkumaan ja aamulla kymmeneksi töihin.

Tällainen oli minun viikonloppu ja halloween. Eipä paljon mitään ehtinyt. Kalenterissa ensi viikko on taas kuormitettu kaikella kivalla. Vapaapäivillä, sisustuskaupoilla, viini-illalla ja marimekon outletilla. :) Kaikkea tätä odotellessa siis. Kauniita unia!


-Viivi

Ei kommentteja: