maanantai 10. marraskuuta 2008

juhlakauden pahin pulma.

Mitä laitan päälleni?

Ainut selviö tässä asiassa on ollut vain, että laitan mekon. Hah, ei paljon helpota. Aluksi ajattelin, että tahdon satiini mekon kuten Peaches Geldolfilla, mutta sitten törmäsin tähän Acnen houkuttelevaan tunikaan, mikä toisi mukavuutta juhlimiseen. En ikinä perustele juhlavaatteita näin, mutta käyttöä ja tarvetta olisi muulloinkin.
Sitten löysin myöskin tämän kuvan ja ajatuksen hameesta. Voisi olla kivaa vaihtelua, mutta sitten pitäisi keksiä kiva yläosa. Ja ensin tietenkin myös se hame. Tuplasti päättämisen vaikeutta. Hmm Hmm..Pikki riikkisen myös houkuttaa ajatus housuista. Tällä tavoin ne toimisivat pikkujouluasuna minun näkökulmasta: Housujen täytyisi olla jotain tavallisesta poikkeavaa. Kultaiset kimallepöksyt jalassa tuntisin oloni ehkä liiankin, no liiaksi, mutta jokin muu pointti täytyisi olla. Pultun tulisi olla juuri kapea, siis korkojen kanssa sopiva. Housut olisi koko asun juttu, ja paidaksi riittäisi nätti valkoinen hyvin laskeutuva t-paita. Kuten kuvassa. Löysin vihdoin metsästämäni helmet kirpparilta, joten ne olisivat ehdottomasti osa tätä asua.
Mutta kun sitten olisi taas niin paljon näitä kivoja mekkoja, että vaikeaksi vetää. Olisi kivaa röyhelöä ja jo kliseeksi taipuvaa pitsiä. Sitten olisi rakastamiani olkaimettomia yläosia ja humoristisia paljetteja. Ja kauniisti leikattuja mekkoja toisensa perään ja takaraivossa kummittelevia yksiolkaimisia.Yksi on varma. Aion olla yhtä magee kuin Kate Moss ja vetää jalkaan polvisukat. Jos siis päädyn mekkoon tai hameeseen. Mutta kun nyt alkoi mieltä askarruttaa se housuasu... HELP ME!

2 kommenttia:

Kata kirjoitti...

Noi housut tossa kuvassa on ainakin kivat, mutta niissä täytyy sit todella olla juju - ettei näytä turhan arkiselta kaikkien juhlamekkojen keskellä. Ainakin housut olisi erilaiset ja raikkaat. Et sekoittuisi massaan :)

Hanna kirjoitti...

Vaikea auttaa, kun omat ajatukset viilettävät juurikin samaa linjaa kuin sinulla ,)

Pitänee aloittaa kengistä ja laukusta, sitten rakentaa jotain siihen väliin..

Hanna