perjantai 10. lokakuuta 2008

Tällaista tänään

Tämä päivä ei todellakaan mennyt ihan putkeen. Koko päivän olen takunnut niin pölynimurinjohdon kuin tietokoneen hiiren kanssa. Unohdin palauttaa lainaelokuvat ja nyt tulee sakkoja. Pyörälenkillä en kuitenkaan onneksi loukannut itseäni (tosin myöskään pyöräni lukko ei toimi kunnolla). Kangaskaupasta ei löytynyt yhtään inspiraatiota olohuoneen verhoihin. Kaupungilla halusimme yhden vaivaisen kupin teetä, mutta ensimmäisessä kahvilassa ei käynytkään VisaElectron ja toisessa saimme juuri istumaan päästyämme tietää, että se on menossa kiinni. Ramppasimme siis pitkin kaupunkia turhaan. Nyt saan tämän kuulostamaan todella dramaattiselta, mutta ihan oikeasti taisin nousta sängystä väärällä jalalla. Kaupungilta kotiin lähtiessäni kaikilla näytti olevan jo hyvä tuntuma perjantai-fiilikseen, mutta minä tietenkin nousen yöllä kolmeta töihin. Että tällaista tänään. Huomenna lähden kuitenkin töiden jälkeen Lahteen ystäväni luokse ja uskon sen päivän olevan parempi.


Eurokankaassa oli ihan liikaa valinnanvaraa kankaissa joista olisi haluttu tehdä legginsit. Päätettiin miettiä vielä ensi käyntiin asti ;D

Kummasti helpotti edes hetkeksi kun saatiin marjarahkat ja vihreät teet eteemme. Naurukin sitten irtosi...

Lohdutukseksi ostin ruotsalaisen Damernas världin. Olen aikakausilehtien suurkuluttaja. En todellakaan tiedä mihin enää tukkisin kaikkia lehtiäni, kun en raaski heittää poiskaan. Kun takana on ihan turha päivä, haen aina lehden. Ja kun päivä on hyvä, juhlistan sitä hakemalla lehden akateemisen kirjakaupan jumalaisilta lehtihyllyiltä ja siirtymällä Stockmannin Robert´s coffeeseen lattelle.


mekko: Filippa K // farkkutakki:kirpparilta // niittivyö:Lindex(Suviannin) // laukku:Sisley // kengät:Spirit // sukkahousut Suviannilta lainassa

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

MUT ompa joku kuvannut sua hyvin, huonosta päivästäsi hualimatta näytät ihanalta.. mutta mitenkäs tua sun kaveri.. se näyttää vähän epäälyttävältä ;)

ps. fazerin rahka oli melko hyvää.

pikkusisko kirjoitti...

mikä toi filippa.k:n mekko on? onko se uusi? mä vien huomenna shoppikselle vanhoja vaatteita ja saaduilla rahoilla aion ostaa uudet saappaat.. eli jos kuljet kaupungilla, niin pidä silmät auki siltä varalta että jotkut kivat tulis vastaan :) nähdään huomenna illalla!