torstai 16. lokakuuta 2008

I´m a Social butterfly

Hihii... Kävi eilen vähän köppäsesti. Meni kaupungilla niin myöhään, että lähdettiin kotoa myöhään ja tultiin Rehabin avajaisiin myöhässä. Tai siis oltiinhan me ajoissa liikkeellä, mutta ajoissa olivat siirtyneet sieltä jatkoillekin. E kuitenkaan haittaa yhtään, sillä päädyttiin viettämään iltaa paljon mukavempaan paikkaan ja mukavempiin fiiliksiin (olen melko varma asiasta). Nimittäin siinä Erottajalla Cuba Caféssa juhlittiin Kim Heroldin uuden levyn julkkareita. Voi että tykkään siitä sen äänestä ja musiikista... Paikalla oli paljon iloisia ihmisiä ja maailman parhaita mojitoja! Vadelmaa ja mustikkaa ja passionhedelmää ja ihania. :) Ja kuten jo sanoi, paljon hyvää musiikkia. Loppuillan jammailuista vastasi Dj Control. Olen muuten aika varma, että käyn hakemassa tuon kyseisen DrunkSoberLoveMusic-levyn. Käväistiin vielä ennen nukkumaanmenoa viinillä Yliopistonkadulla ihanassa pienessä Vinyylissä. Kaikkea tätä suosittelen!

Päädyin kiireessä pukeutumaan (vahingossa) yltäpäältä H&M trendiin. Ihanaiset kenkäni ostin kesällä Biancosta niin kutsuttuna pakko-ostoksena. Ilman niitä olisin ollut monta päivää poissa tolaltani. Eikä muuten haitannut yhtään vaikka kengät onkin sandaalimallia. Sukkahousut estivät paleltumisen ja nätin päivän jäljiltä kadut olivat kuivat.

Vilma onneksi puki päällensä Samu-Jussi Koski-mekkoni. Sille ei ole paljon kesän jälkeen ollut käyttöä, no kesäisyytensä vuoksi, mutta myös siksi, että menin innostuksissani ostamaan sen kokoa liian pienenä vain, koska se sinä päivänä sattui sujahtamaan päälleni niin kätevästi. Kyllä se päälle menee, mutta inhoan kun ahristaa.

Masentaa hirveästi mennä huomenna töihin. Mukavien vapaiden jälkeen tekisi mieli jäädä kunnon lomalle. Huomenna muuten saan vasta ne tiistain kuvat, joten juttua tulee kyllä todella pahasti myöhässä. Silloinenkin päivä oli niin täynnä kivaa tekemistä, että on siitä silti pakko kirjoittaa. :)

ps. Vilma muuta jo Helsinkiin!

1 kommentti:

pikkusisko kirjoitti...

muuten hyvä, mutta oliko pakko laittaa musta tollanen kuva?! :D :s