maanantai 27. lokakuuta 2008

SAIN IHANAT UUDET HIUKSET!

... mutta nyt makaan läppärin kanssa flunssaisena sängyn pohjalla, joten mitään kuvia ei tänään vain kykene ottamaan. Huomenna sitten pirteänä. :) Teini-lehti miss mixin kuvaaja ehti kuitenkin tänään ikuistaa vastaleikatun tukkani kameransa muistikortille suostuttuani vastamaan katu-gallupin kysymyksiin juoruilusta narinkka-torilla. Oli muuten ensimmäinen kerta, kun pysähdyin kyseisellä aukiolla kyselijöiden pariin. Kamalaa, että hömppälehti meni Amnestyn ja WWF:n edelle. Mutta kun nyt on mahdollisuus päästä lehteen niin...

6 kommenttia:

lauradelille kirjoitti...

oho, muuttuiko radikaalistikin?

kullanmuru kirjoitti...

Paranemisia!! :)

cherries and coconuts kirjoitti...

laura: ei sinänsä.. leikkasin otsurin takasin ja blondasin ihan vaaleaksi. eli lähinnä fiksailin kaikki mitä neljän kuukauden aikana oli ylikasvanut. :) itsestä tuntuu vaan ihan erilaiselta.

kullanmuru: kiitos. yritän kovasti välttää kuumeen.

lauradelille kirjoitti...

ihanaa, käytät sanaa otsuri :D
eläköön etelä-pohjanmaalaiset sanat!

pikkusisko kirjoitti...

sait ihanat uudet hiukset, mutta voisitko saada tänne jo kuvan niistä! oikeesti tää on mun päivien (öiden) piristys, mut oon lukenu kaikki jo pariin kertaan läpi... mulla on ikävä teille.. ja tää kone sekos äsken ja yks sivu mun tutkielmasta hävis :( nyt meen nukkumaan, ja jätän huomiselle kaiken. eli paniikkipäivä tiedossa. toivottavasti saat huomenna postattua tänne jotain uutta. (ilot mullakin on pienessä..)

cherries and coconuts kirjoitti...

ai miten niin pienessä?! ;) anteeksi vain, mutta on ollut taas sellastakin kiirettä että ei vaan oo ehtinyt ottaa kuvia. enkä tiedä tästäkään päivästä kun pitäis siivota... soita heti kun tiedät koska tuut!!

laura en edes oo ajatellut, että se olis jotenkin etelä-pohjalaista. :D tänään sain tietää myös, että julppi ei olekaan oikea sana.