keskiviikko 15. lokakuuta 2008

vapaapäivä

Tässä menee taas vähän aikajana sekaisin. En ole saanut eilisen päivän tekemisiä tänne, koska Vilman kameralta ei saanutkaan siirrettyä kuvia koneelle omalla johdollani. Huomenissa pitäisi onnistua, jos vain aikaa löytyy.

Tänään kuitenkin pengottiin Fida outletissa ja kierreltiin kaupungilla. Ostin ison kasan kukkamekkoja tulevaa projektia varten. Siitä sitten myöhemmin lisää. Euron kappalehinnalla mukaan tarttui myös kaksi silkkipaitulia. Ihan loistavia sellaisille päiville, kun haluaa olla vähän rennommin, mutta pitää pukeutua silti siististi. Vielä kun värit ovat pirteät pinkki (joo, en vieläkään tajua) ja smaragdin vihreä. Syntyi mielikuva vaaleasta farkkuhameestani ja neuletakista yhdistettynä uusiin paitoihini. Heti kun tämän viikon haipakka hellittää, aion kokeilla mielikuvani toimivuutta käytännössä.

Tämänpäiväinen sää oli taas mitä mielettömin. Aurinko paistoi täydeltä taivaalta niin kirkkaasti, että koko maailma näytti paljon kauniimmalta. Totuus vain on se, että vaikka kuinka porottaa, ei paljon enää lämmitä. Ei haittaa. Kunhan on nättiä, käytän mielelläni uutta ihanaa talvitakkiani. Ja vanhaa Minimarkettiakin.

takki:h&m(iäisyyksien takaa) // mekko:only // paita: MTWTFSS // kengät:spirit // laukku ja huivi:kirppis // korut:kirppis ja h&m


ps. alkaa olla paniikki tämän illan vaatteiden kanssa. pitäisi jo lähteä sinne avajaisiin, mutta ei mitää havaintoa, mitä päällensä laittaisi.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia <3
Toi mekko ja takki yhdistelmä on suloinen!
nyt joku päivä kyllä mennään yhdessä ottamaan syksy kuvia lissää! Niin kauan kun tätä nättiä syssyä on jäljellä : ) ja kunhan en nukkuisi näitä kaikkia päiviä.
<3 anni

lauradelille kirjoitti...

tyylikkäitä tyttöjä :)

sun asu on aivan mahtava!

cherries and coconuts kirjoitti...

kiitos, arvostan mielipidettäsi. :)

ellu kirjoitti...

ihana asu!
mietin kans tuota monkin paitaa mut luuletko että se röyhelökaulus purkautuu armotonta vauhtia? kun sitähän ei kai ole huoliteltu mitenkään...

cherries and coconuts kirjoitti...

ellu: paitahan on weekdaystä, ei monkilta. :) mutta siis kyllä se vähän purkautuu. kangas on kuitenkin niin tiiviisti kudottua puuvillaa, että kyse on muutaman langan menetyksestä.

ellu kirjoitti...

hahaa. nii weekday tietyysti.
taijjanpa sitten itsekin tilata paidan. se on aika hurmaava :>