keskiviikko 22. lokakuuta 2008

parasta juuri nyt

1.PITSI
Mitäs tähän lisäämään. Eiköhän tuosta kuvasta näe kuinka täydellinen tuo musta pitsihame on läpinäkyvyydessään, epäsymmetrisellä pitkällä helmalla varustettuna. Lisäksi haaveilen runsaasta pitsikaulahuivista ja valkoisista virkatuista verhoista.

2.MAIHARIT
En aio talvellakaan luopua hempeistä mekoista. Maiharit antavat asennetta muuten tyttömäiseen pukeutumiseeni. Ostin omani toissapäivänä pitkävartisina. Tyylien sekoittelu on niiin siistiä!


3.POLVISUKAT
Nyrpistelin pitkään ajatukselle, että itse käyttäisin polvisukkia. Ei tuntunut omalta jutulta. Sitten älysin ostaa tarpeeksi polven yli menevät. Tuulisella säällä ehdottomat sukkisten päällä!

4.VÄRIKKÄÄT MOHAIRNEULEET
Hakusalla on kunnon käyttöneule. En halua mustaa enkä harmaata, vaan synkänjakylmäntalvipäivän piristäjän. T. Ivana helsingin syksystä haaveileva

5.ISOT, MUHKEAT PONCHOT
Omistan kolme ja silti haluaisin lisää. Syksyllä paras takin korvaaja. Bussi pysäkillä voi kuvitella kääriytyvänsä lämpimään vilttiin.

6.MUSTA TAVISHAME
Hei miksi en aiemmin tajunnut? Mukava päällä. Tarvetta jokaisena vuodenaikana. Pelastaa juuri vähän liian lyhyen mekon tai tunikan käytön. Arkeen ja juhlaan. Sopii kaiken kanssa. Kengillä ei niin väliä. Hmm.. Taidan ostaa ainakin kolme.

kuvat: garance doré, lookbook

1 kommentti:

kullanmuru kirjoitti...

Minä olen ihan ihastunut polvisukkiin, mutta ne eivät pysy minulla jalassa :S Ja mohairneule olisi kyllä ihana, samoin kuin poncho!! :)