maanantai 13. lokakuuta 2008

Tuplailen tässä Go 4 it vol 2-blogin maanantai-arvonnan voittomahdollisuudet. :) Palkintona Noa Noan suloinen meikkipussukka. Arvonta löytyy siis täältä.

Selailin tuossa juuri Stockholm Street Style- sivustoa. Tämän kuvan nähtyäni päätin, etten aina roikota kaulahuiviani. Tuolla lailla se näyttää siistimmältä ja harkitummalta, eikä vain välttämättömältä kylmältä suojautumiselta.

Pikkusiskoni Vilma viettää tämän viikon syyslomaansa Helsingissä, ja hyödyin siitä heti tänään. Vilmalla on aina ollut parempi tuuri kaikessa, ja tänään kaupungilla joku mies oli tullut tarjoamaan kutsua Erottajalla (samalla kadulla mm. Beam, Urban A ja uusi My o My) sijaitsevan Rehab muotiliikkeen avajaisiin. Löysin taloussanomien sivuilta juttua kyseisestä liikkeestä ja mielenkiintoiselta vaikutti. Rekeiltä löytyy muiden muassa Betsey Johnssonin mekkoja. "Tärkeintä on tyyli eikä suinkaan hinta. Siksi samalta tangolta voi löytyä kolmenkympin ja kolmensadan euron paita." Näin liikkeen country manager oli liikeideaa kiteyttänyt. Innolla siis odottelen keskiviikkoa. Tiedä ketä siellä tulee vastaan. ;) Täytyykin alkaa jo miettiä, mitä sitten laittaa päälle.

Ei kommentteja: