maanantai 6. lokakuuta 2008

here we come...

Onpas uskomatonta, että tämä on nyt tässä. Kauan ajatuksissa ollut oma blogi. Syitä toteutumisen viivästymiseen on kaksi ja sitten kuitenkin yksi. Ensimmäinen ajatus blogin kirjoittamisesta syntyi yhdessä pikkusiskoni Vilman kanssa. Tarkoituksena oli aloittaa kunhan Vilma tulee takaisin Suomeen Milanosta. Piti siis odottaa kaksi kuukautta. Toinen syy, ja myös ensimmäisen takana, on se, ettei meidän kahden aikatauluja ole koskaan luotu kohtaamaan. Kuitenkin se ainut ja kaikkein painavin syy on se, että minä joka inhoan jahkailua ja saamattomuutta, en vain ole saanut aikaiseksi muuttaa ajatuksia toiminnaksi. Viimeiset viikot olen kuintenkin pursunnut niin paljon uusia ideoita ja inspiroitunut lähes kaikesta, että oli pakko luoda joku piirustustaulu mihin voin kuvittaa kaiken päässä pyörivän. Siksi blogi. Ja siksi uskomatonta.

-Viivi-

ps. juuri suuresta tuottamisenpalosta johtuen koko ulkoasu on vielä täysin mitäänsanomaton. Paneudun siihen kunhan maltan.

1 kommentti:

pikkusisko kirjoitti...

Jes tää näyttää jo hyvätä, jään tähän varmasti koukkuun! Säkin varmaan, mut syyslomalla tehdään muutakin kun ollaan koneella :p mut päivitä tätä usein, niin mulla on tekemistä kun voin lueskella tätä! Hyvä ettet odottanut mua, koska se olis voinut viedä iäisyyden! Ja ehkä tää sittenkin on enemmän sun hommaa. kivaa että pääsen taas lähemmäs sun elämää. tai tiedän mitä puuhaat ja mietit :p