perjantai 30. tammikuuta 2009

viimeinen talvipäivä

Kuvia viime viikonlopulta, koska en taas ole saanut mitään blogiin liittyvää aikaiseksi. Ellei valtavia inspiraatiopuuskia ja ideoita lasketa. Ja kaikki liittyy yllättäen kevääseen ja aikaan
kun ilman saappaitakin varpaat pysyy lämpiminä ja talvitakki päällä tulee kuuma. Näihin talvisiin kuviin päättyy siis tämän blogin talvi ja huomenna nousee jo kevätaurinko. Ja jos vielä lunta näkyy niin ne on niitä keväthankia.Tein eilen yötä vasten vaatevarastoni suurinventaariota. Suurinta koskaan itseasiassa. Päätin jo vähän aikaa sitten, että nyt oikeasti saa lähteä uusiin koteihin kaikki kerran käytetyt ja kaikkiin muihin vaatteisiin täysin yhteensopimattomat vaatekappaleeni. Kaikki ei todellakaan ole mitään renttuja, vaan kivoja vaatteita jotka olen itselleni jossain mielentilassa uskonut sopivan. Virallinen nimitys taitaa olla heräteostos tai hetkellinen tyylinmuutos.
Joka tapauksessa olen erittäin tyytyväinen. Heti kun kaikki turha oli poissa rekeiltä ja laatikoista nousi kaikkien jäljelle jääneiden arvo. Pois heittämäni vaatteet ovat päivittäin himmentäneet katsetta ja estäneet näkemästä niitä oikeasti kivoja vaatteita. Koska puolet vaatteistani on ollut turhia, on tuntunut että kaikki kaapissani on paskaa. Well anyway, you got the point. :) Suosittelen kyseenalaistamaan vaatekaappia siivotessa jokaisen vaatteen oikeasti. Ja sitten pitäisi vielä oppia olemaan ostamatta niitä katseen hämärtäjiä lisää.

Aion laittaa kaikki käyttämättömät/hyvin vähän käytetyt vaatteet huuto.nettiin. Linkkaan ne sitten tänne myös.

farkut: cheap monday
tunika: mtwtfss
neule: Filippa K.
saappaat: beyond retro
rusetti ja koru: kirppis

Ei kommentteja: