torstai 15. tammikuuta 2009

how many cute jackets can one person possibly have?!

Bettyn blogia selaillessani olen vakuuttunut täysin siitä, että erikoisilla ja yksityiskohtaisilla takeilla ja jakuilla saa aikaan täydellisiä asuja. Etenkin kun itse viihdyn parhaiten yksivärisissä vaatteissa joissa ainakin toivoisin olevan pointtina sen leikkaus eikä lukuisat muut hörhellykset. (suurin osa vaatteistani ei toteuta kyseistä kriteeriä, vielä. ;)) Täten alan metsästää kevääksi pikkutakkeja. Yhden jo omistan, mustan. Sitä ei siis lasketa.











Katsokaa nyt. Ei paljon tarvita muuta kuin musta t-paita ja söpö hame. Ensin tylsää ja sitten kun laittaa paljettitakin päälle niin volá-täydellinen kokoonpano. Myös tuon kolmannen kuvan laitan kevättä ja kesää varten erityisesti muistiin. Nyt kun noita kaksirivisä armeijatakkeja on liikkeellä enemmänkin, aion hankkia sellaisen lisäksi myös tuollaisen hörhellysmekon. Juuri oikeanlainen symbioosi. (Eikä muuten taida täyttää niitä kriteerejä. No, taitaisi mennä enemmän kun tylsäksi jo kaikki vaatteet olisi tyyliin Filippa K.)

Tässä postauksessa pilee yksi huippu juttu. Erityisesti tuota viimeistä paljettijakkua ihailleena SAIN SEN OMAKSI EILEN ZARAN ALENNUSMYYNNEISTÄ!! Kyllä, on se vain ihana ja sopii niin monen kanssa. Esittelen sen vielä tänään jos ehdin ennen Tukholmaan lähtöä. Siinä onkin sitten se koko viikonlopun paras juttu. PÄÄSEN VIHDOIN TUHLAAMAAN KAIKKI RAHANI TUKHOLMAN IHANIIN ALEIHIN. Niitä Minttu onkin jo vähän esitellyt.

Täältä löydät varmasti lisää niitää takkeja ja kaikkea muutakin : le blog de betty

Ei kommentteja: