perjantai 16. tammikuuta 2009

ostoksia

Tässä vielä pika pikaa toissapäiväisiä ostoksiani. Hundparkista löysin ihanan viime kesän mallistoon kuuluvan hameen paperback vyötäröllä. Hintaa oli laskettu aika kivasti. En malta että olisi jo kevät että pääsisin käyttämään sitä kunnolla.

Uffilta löysin kivan vähän lyhyemmän neulee joka on huippu hameiden päällä. Parasta on sen metallilenksut jotka punotaan narulla. Samasta paikasta ostin myös Pepe jeansin farkut. Taas kevättä ajatellen aion kaventaa vähän niiden metrin levyisiä lahkeita ja käyttää niitä sitten tolppakorkojen kera.

Tässä myös se Zaran paljettijakku. Enpä usko että tulen sitä käyttämään ennen kevättä myöskään. On se sen verran takkimainen, että ei pysty korvaamaan esim. neuletta.Nyt lähden kiireellä vaihtamaan kruunuja ja sitten laivalle. Palaan asiaan maanantaina. Mukavaa viikonloppua. -Viivi-


ps. näillä tamineilla siis aloitin oman viikonloppuni. ;)

4 kommenttia:

kullanmuru kirjoitti...

Todella kivoja ostoksia olit kyllä löytänyt!! :D

Elina T. kirjoitti...

oisin halunnut kans ton paljettitakin mut kaikist mitä oli jäljellä ni oli lähtenyt nii paljon niit paljettei ettei varatkaa ois riittänyt tekemään siedettävän näköiseksi :(

tai se oli se kangaski repeytynyt niist kohti mistä ne paljetit oli lähtenyt.

tosi ihana takki silti! mut noi vois laittaa vaik läpinäkyviin pukupusseihin tjtn. et säilyis ees vähän hyvänä.

pikkusisko kirjoitti...

okei en dissaa sua enää siitä et sun piti säästää, olisin mäki ostanu ton hameen.. mut onneks voin lainata sitä(kin) :P pakko kyllä pian päästä teille!! koska tuutte taas s-joelle?

cherries and coconuts kirjoitti...

kullanmuru: ja löysin muuten meren takaa vielä lisää. ;)

elina t: ostin omani aleksanterinkadun zarasta. en ainakaan vielä oo löytänyt yhtäkään irronnutta paljettia.
oon kyllä täysin samaa mieltä tuosta pukupussista. kaupassa ihmiset kuitenkin hypistelee niin paljon. varsinkin kun vaatteen ovh. on kuitenkin 70 e. taidan hommata tuolle jonkun pussin itse, että säilyy varmasti tuolla vaatehuoneessa edes kevääseen. :)

vilma: niin et kyllä vähään aikaan ookkaan käynyt. etkä lainaa tuota hametta. sulla ei valkonen pysyisi puhtaana. ;) en tiedä vielä koska tuun sinne. sitten kun olis ensin vapaa viikonloppu.