keskiviikko 21. tammikuuta 2009

tämän hetken inspiraatio

Kuten kaikkina muinakin pimeän ajanjaksoina, myös tänä talvena koitti hetki, jolloin kaikki tummat sävyt ja mukavat vaatteet ottivat yliotteen ajatuksissani. Pukeutuessani pelkkään mustaan, koen myös samalla pukeutuvani yksinkertaisesti. Alla olevia Filippa K.n tämän talven malliston inspiraatio-kuvia katsoessa voi siitä yksinkertaisuudesta olla montaa mieltä. Omassa tajunnassani yksinkertaisuus on kai sitten harmoniaa eikä välttämättä minimalismia. Kun mielikään ei näin talvella varsinaisesti räisky, tykkään että myös vaatteet ikään kuin sulautuvat toisiinsa.

Eniten tukkään tuon karvaliiviin muihin vaatteisiin tuomasta erilaisesta ulottuvuudesta, omaksi yllätyksekseni violeteista sukkahousuista, jakku-neule-kombinaatiosta, nilkkureista ja lyhyistä hameista. Ostin Tukholmasta Filippa K.n mustan merinovilla-neulepaidan, enkä malta odottaa että saan yhdistää sen chinosten kanssa kuten kolmannessa kuvassa. Teen sen heti kun nilkkurini saapuu h&m:ltä tilattuina.

Tässä vielä pari random kuvaa Lookbookista. Näissä on myös aika paljon sitä mitä aamuisin päälleni nyt huvittaa kiskaista. Etenkin tuon valkoisen mekon ja liivin yhdistelmä on loistava. Olen muuten aika varma, että tuon ekan kuvan kaulahuivi on tämä huivi American apparellilta. Nyt jo pistää vihaksi etten ostanut Tukholmasta omaani niiden kahdenkymmenen värivaihtoehdon joukosta.
Myös tämä laukku jäi kaivelemaan viikonlopun Ruotsin pikavisiitiltä. Ehdin käydä vain Filippa K.n pienessä putiikissa, missä ei tietenkään ollut kyseistä laukkua kuin kevään väreissä. Isommasta liikkeestä se olisi varmasti löytynyt vieläpä -50%. Tänään aion vielä katsastaa Helsingin liikkeen, mutta varautunut olen tulemaan kotiin tyhjin käsin. Masennun kun näen tämän täydellisen kuten Mintulla.

2 kommenttia:

pikkusisko kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
pikkusisko kirjoitti...

laita kuvia tukholman ostoista!!