sunnuntai 1. helmikuuta 2009

kevät inspis

Kuten jo aikaisemmin sanoin, olen siirtänyt ajatukset totaalisesti kevääseen. Ei kai sille mitään mahda, kun kaupat ja lehdet on jo valjastettu pikkutakeilla, sandaaleilla ja vajaamittaisilla housuilla. Vaikeinta on budjetoida kaikki kevään pakko-ostokset. Lista kasvaa nopeammin kuin lyhenee, ja on mahdotonta laittaa kaikki tärkeysjärjestykseen. Tässä kuitenkin se tukiranka koko kevään pukeutumiselleni. Vaaleista kulutetuista farkuista, jakusta, nahkanilkkureista, raidoista, hopeisista paljeteista ja rennoista tavallisista t-paidoista ja topeista muodostuvasta haavekuvastani omistan vasta nilkkurit ja jotain paitoja. Niitäkin haluan erilaisia. Ai niin ja onhan mulla se zaran paljettijakku. Jes. ;)

Jakku on ostoslistalla housujen lisäksi korkealla. Koska yhden mustan (vääränlainen) jo omistan, ajattelin yhdistää jakuntarpeen sotilastakkihimooni. Mikäli Trendiä on uskominen, pitäisi h&m:lle olla tulossa juuri täydellinen. Täydelliset farkut kulutettavaksi aion hankkia kirpparilta. Haluan hioa kulumat itse, jolloin ne on juuri sellaiset kuin haluan.

Toin muuten juuri weekdayltä miehiselle puoliskolleni tuliaisiksi tuollaisen raitapaidan. En tiedä oltaisiinko liian samikset jos hankkisin itselleni saman paidan tyttöjen osastolta. :)

1 kommentti:

sugarfrosted kirjoitti...

Raitapaita on aivan ihana, sitä pitäs vaan päästä kokeilemaan ennenkuin uskaltaa ostaa :)