sunnuntai 22. helmikuuta 2009

vielä mustista shortseista

Aloin miettiä, että mistä ne mustat shortsit on loikannut mieleeni, koska en aluksi meinannut löytää yhtäkään kuvaa muista lukemistani blogeista tai street style sivustoilta. Veikkaan, että syyllinen löytyy taas Bettystä. Farkkushortsejahan on vilahdellut jo siellä sun täällä, ja itsekin olen hiplannut kaupoissa sellaisia boyfriend mallisia. Ne tahdon ehdottomasti kesäksi, mutta en osaa ajatella niitä sukkahousujen kanssa. Tuossa jälkimmäisessä kuvassa (muistaakseni Garance Dorélta) sukkikset on juuri sellaiset läpikuultavat jollaisia tulen käyttämään aina, kunhan kelit lämpenee täällä Suomessakin.



Ja vaikka en usko farkkushortseja käyttävänikään ennen kuumaa kesää, löysin kuitenkin yhden asun niistä sukkisten kanssa, jota voisin itsekin harkita. Eksyin Alman blogiin taas jotain kummaa reittiä, ja ehdottomasti eksyn toistekin. Tuon läpinäkyvän paidan muuten löysin kirpparilta samalla reissulla farkkuliivinkin kanssa ja olen innoissani. :)
Almaa lisää siis täällä.
Nyt kiireellä kauan odottamalleni sunnuntai-brunssille Primulaan. Postaan tänään vielä ensimmäisen tuunausprojektini kuvat. Mitään hurjaa ei kuitenkaan odotettavissa.
Pullan täytteistä laskiais-sunnuntaita!

Ei kommentteja: