lauantai 21. helmikuuta 2009

Tämän päivän teema on ollut kirpputorien koluaminen ja rahan säästäminen (koko tulevan kuun teema). Pääsin ensi kertaa paikalle jäähallin kirppareille ja tykkäsin kovasti. Siinä missä Valtterin vetovoima on hiipunut samojen myyjien ja tavaroiden alle, oli jäähalli täynnä kaikkea mielenkiintoista pengottavaa. Neljällä ja puolella eurolla ostin vaatekaappini kauan huutaman farkkuhameen, vero modan valkoisen painonapeilla varustetun neuletakin ja saman merkin mustan, pitkän neuletakin. Kummatkin kunnoltaan kuin uusia. Samaan hintaan mahtui myös vaalea joka paikan neulepaita. Neuletakkeja ei mielestäni voi olla liikaa erilaisia. Kun taas kaikki yritykseni tällä viikolla pukea jotain kivaa päälle ovat tyssänneet farkkuhameen tarpeeseen. Ostamani on jo valmiiksi hiukan kloritella käsitelty, mutta ajattelin vielä korostaa sitä ja kuluttaa taskujen kohtia hiomalla. Ei siis yhtään turhia ostoksia!

Tänään onnistuin pukea päälleni kaksi kauan mielessä ollutta vaatekappaletta. Löysin kirpparilta viikon alussa täydellisen farkkuliivin ja siitä lähtien on huvittanut pukea se päälle. Ajattelin säästää sitä kevääksi kun kuvittelin, ettei se mahdu takin alle. Tänään kyllästyin odottamaan takittomia aikoja ja hyvin meni. Koko viikon on mieltäni kaihertanut myös mustat shortsit sukkahousujen kaverina, ja vasta eilen muistin, että vaikka en sellaisia varsinaisesti omistakaan, on play suittini alaosa juuri tarkoitukseen sopiva. Päivän asu osoittautui muuten kammottavaksi kaupunkiasuksi, etenkin näin talvella. Mikäli mielin päästä vessaan, jouduin ensin riisumaan takkini, kaulahuivini, farkkuliivin, vyön ja neulepaidan, jotta sain kaiken tuon alla olevan haalarin vetoketjun auki. Olisi pitänyt kellottaa, kuinka kauan tuosta operaatiosta selviäminen kesti.

Tuosta ihanasta takista en ota kunniaa, sillä se on kaverini ale-löytö. Lainasin sitä tänään (ensimmäistä kertaa) ja oli se kyllä lämmin! Materiaali on pehmeää ja fleecemäistä, vähän niin kuin olisi kietoitunut vilttiin ja voi silti astella kaupungille.

Keväällä puen näiden shortsien seuraksi kyllä läpikuultavat mustat sukkahousut. Nyt ulkona on vielä niin vietävän kylmä, että oli pakko laittaa päällekäin kahdet falken 70 denierin sukkikset. :)

  • playsuit (tai shortsiasu): topshop
  • neule: Filippa K.
  • vyö: Lindex
  • liivi ja laukku: kirppis
  • kengät: beyond retro
  • takki: zara
  • huivi: h&m
ps. Tänään meni hermo silmillä roikkuviin etuhiuksiini ja menin saksimaan ne Fiskarsin keittiösaksilla. Siihen nähden lopputulos on ihan hyvä. ;D Ensi viikolla menen viimein värjäämään myös tuon kammottavan juurikasvun piiloon.

Ei kommentteja: