perjantai 6. helmikuuta 2009

my new shoes

Koska oon niin laiska kuvaamaan tänne mitään ostoksiani, ei kaikki näistä kengistä ihan uusia ole. Sanotaanko että kuukauden sisään olen kaikki ostanut. Rakastan kenkiä (kukapa ei) ja siksi niitä on taas tulevaksi kevääksi kertynyt muutamat. Yhden jutun olen todennut: mitä enemmän koroilla kävelee, sen luonnollisemmalta se tuntuu ja sitä korkeampia korkoja sitä alkaa ostaa. Katsoo nyt vaikka noita spice girls-pohjaisia sandaalejani. Toivottavasti en koskaan joudu tuon korkeampia ostamaan.

Mutta siis nuo mustat nilkkurit on ollut pitkäaikainen haaveeni. Inhoan saappaita muista kuin käytännön syistä, ja siksi ta
rvitsin ehdottomasti myös nilkkurit. Tilasin ne h&m:ltä ale-hintaan 19,90, eli ei ole hinnalla pilattu. Pinta tuntuu pehmeältä nahalta ja tykkään tuosta vetoketjusta. Ei ihan ekana tule mieleen että ne olisi henkkamaukalta.

Valkoisten Biancon kenkien hintaa en viitsi edes sanoa ääneen. Outletista sai halvalla. Koron neliskanttisuus vei mennessään, ja ajattelin vaihtaa tuon narun tilalle jonkun kivemman nauhan. Enkä noin valkoisia kenkiä tainnutkaan omistaa.Keltaiset mokkaihanuudet ostin Tukholman reissulta. Viime
kesän Lontoon matkan jäljiltä kaapissa on jo samanlaiset korallinvärisinä, ja nyt oli pakko ostaa toiset. Nämä kengät ja niiden mukavuus ja tuo tupsu ovat vieneet sydämeni. Nämä on ne kengät jotka voisin ostaa kaiken värisinä. Keltaiset oli tarjouksessa joten ostin nyt ne.

Niin ja sitten nämä "horo-korkkarit". Nekin on h&m:ltä. En vain voinut vastustaa. Oikeasti ne on niin kivat ja nätit jalassa! Ketuttaa vain se, että h&m:n on täytynyt alkaa tehdä niin paljon hienoja ja kohtuuhintaisia kenkiä. Taas olisi yhdet ostoslistalla. Oikeasti en haluaisi että kaappini pursuaa kyseisestä kaupasta ostettuja kenkiä.

Koska sitten on vielä nämäkin...
Tilasin ne samasta alesta kuin nuo nilkkuritkin. Näillekin olisi ollut niin paljon käyttöä ja olisin halunnut pitää näitä harmaiden sukkisten kanssa, mutta kun ne on liian pienet. Vaivatta menevät jalkaan, mutta hiertää niin ettei uskalla ne jalassa mihinkään lähteä.Sulakaa lumet ja jäät, että pääsen tepsuttelemaan uusilla kengilläni kuivalla asfaltilla!!

4 kommenttia:

kullanmuru kirjoitti...

Olipas söpöjä kenkiä :D

sugarfrosted kirjoitti...

Noi valkoiset on tosi somat!

Anni kirjoitti...

ai vitsit vähän oon kyllä noista H&mn nilkkureista kade.. ja nuo ballerinat <3
Mut sun jalassa nua spice girls kengät oli super ihanat. MIssä se kesä tosiaan viipyy vaikka me niin kovasti sitä orotetaan.. :)

Ninnis kirjoitti...

Minkäs kokoiset nuo harmaat ovat:)?