keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

täyttä aurinkoa ja 16 astetta lämmintä

Tässä oiva tapa huijata kevät tulemaan aikaisemmin.

Odotan maltamattomana (en liene ainut) aikaa, jolloin pihalle voisi lähteä vain farkkutakissa tai karvaliivissä. Ärsyttää valita muka jotain kivoja vaatteita päälle, kun tietää että joutuu ne kuitenkin peittämään villakangastakilla ja kuorruttamaan vielä kaulahuivilla, pipolla, sormikkailla ja polveen asti ulottuvilla saappailla. Inhoan kevään odottamista yli kaiken! Kaupoissa kiertelykin turhauttaa, kun joka vaatteen kohdalla saa ajatella, että kuitenkin sitä saa käyttää vasta kahden kuukauden päästä. Miksi ostaa uusia kesävaatteita kaappiin kiusaksi? Miksi Suomessa asuvan täytyy kärsiä tälläisestä välikaudesta?

No anyweitsi, onneksi jostain saa inspiraatiota kevätvaatteiden lämpimästi pukemista varten. Toissa päivänä ulos lähtiessäni puin päälleni mustan jakun ja hupullisen karvaliivin. Ihastuttavalta näyttää myös tuo farkun yhdistäminen villakangastakkiin. Se on ajankohtainen yhdistelmä sitten kun täälläkin tarkenee takki auki.Vaikka nyt ketuttaakin tämä kerrospukeutuminen ja itsensä toppaaminen, kai se on sitten kannattanut kun terveenä olen pysynyt tämän hetken trendin vastaisesti.

kuvat: stockholm streetstyle ja the sartorialist

1 kommentti:

patentti kirjoitti...

Jep, pakko pitää kaikki kerrokset yllä, muuten liittyy sairaustrendiin aika nopeasti. Kaupungilla kulkiessa voi sentään mennä takki auki, jos kulkee liikkeestä liikkeeseen :)