lauantai 14. maaliskuuta 2009

i´ve been low, i´ve been high, i´m in love with this li(f)e

Tänään ei haittaa vaikka ei oo rahaa, asuntolainan hakeminen on perseestä, joka toinen työpäivä vie kyllästymiseni sfääreihin, lihon lihon lihon, join eilen noin 20 drinkkiä ja söin juustokakkua ja lihoin lisää, todellakaan ei haittaa, koska TÄNÄÄN ON KEVÄT! Mielenterveyteni koheni kun aurinko paistoi tänään ja lumet sulaa silmissä. Voin jo kuvitella mädän ruohon hajun. Aamulla heräsin kuumuuteen, kun aurinko oli nostanut makuuhuoneen lämpötilaa kymmenellä. Tänään vihdoin ulkona tarkeni takki auki ja vain yhdet sukkahousut jalassa. Ja olisi muuten tarjennut ballerinoillakin.

Elämä on muutenkin kivaa, koska ensi viikolla alan lukea pääsykokeisiin (kahden välivuoden jälkeen opiskelun janoni on suuri), siskollani on lukio viimeistä tikkua vaille kasassa ja saan sen tänne Helsinkiin, saa ottaa kaikki kevätvaatteet talvipesistään esille ja no, siksi että on KEVÄT. Ostin eilen keväthuivin, josta olen iloisempi kuin uskoin. Ehkä siksi, että se symboloi hyvin kevätfiilistä, ja toisaalta siksi että olen oikeasti yrittänyt olla iloinen pienestäkin. Huivi on ihanan ohut ja oikean kokoinen. Ja nuo värit saa silmät säihkymään. Pidän sitä sisälläkin kaulassa ja varmaan koko ajan niin kauan kun ulkona alkaa olla jo kuuma.

Lakkaan varpaani aina pinkillä tai oranssilla. Sormetkin näpyttää tänään Mavalanin täydellinen la Paz-pinkki kynsissään. Seuraavien kahden viikon ohjelmaani kuuluu myös suunnitella jalkapöydän koristeelleni etäkaveri käsivarteen. Siitä tulee lentävä lintu ja sen tekee ihana Iris. Kun nyt innostuin näin paljon kertomaan kuulumisiani, voin myös kertoa, että aion katsoa tänään illalla ainakin kannen perusteella ihanaisen Happy go lucky elokuvan, tehdä huomen aamulla jäähallilla huippuja löytöjä, syödä ensi viikolla Vilma-siskon synttäri sushit Raku Ya:ssa ja ehkä innostun siivoamaan vaatehuoneen.

Niin meillä on muuten teemaan sopivasti vielä kevät-tulppaanitkin olkkarin pöydällä. Nyt kun kisumisu ei niitä ole vielä syönyt. Nyt taidan lähteä kaupungille ja vuokraamaan elokuvaa. Kuinka kivaa onkaan lähteä ulos, kun tietää että ei tarvitse paleltua.

Pitäkää kiva viikonloppu!

ps. Jenny Woo on kiva baari, jossa soi hyvä musiikka ja josta saa hyviä drinkkejä huippu baarimestareilta. Siellä vain sattuu olemaan urpoja miehiä, mutta kuka niihin huomiota kiinnittääkään.

6 kommenttia:

Kinja kirjoitti...

lentävä lintu kuulostaa just hyvältä! :)

ia kirjoitti...

hmm, miksi asuntolainaa, onko asunnonhankinta mielessä ? :>

linda sofia kirjoitti...

vois varmaan itekki hommailla jotaki piristäviä kevätkukkasia omaan kämppään, ku ei tuolla ulkona ainakaa näytä kevät tulevan koskaan :(

Anonyymi kirjoitti...

haahhahah :DDD ne miehet!!!
<3 anni

viivi kirjoitti...

kinja: eikö vain! :)) can´t wait. edellisestä poiketen siitä tulee väritön ja varjostamaton.

ia: on ollut mielessä jo tovin, mutta kun ollaan saamattomia, eikä lainaa saa nyt käden käänteessä, niin tuntuu, ettei asia etene. onneksi nyt on jopa kaksi täydellistä kiikarissa. :)

linda sofia: rakastan kukkia yli kaikein, mutta harvoin tulee ostettua. tulppaanit on kyllä justiin kevättä varten. :)

lauradelille kirjoitti...

oho, kommentoin eilen tähän entryyn muttei ilmeisesti koskaan tullut perille?

hyvin sopii tuo huivi sun tukanväriin!