maanantai 16. maaliskuuta 2009

bowler hat

Tiedän, että tälläinen Minimarketin bowler hattu päässä näyttäisin urpolta, mutta silti se kiehtoo jollain omalla mystisellä tavallaan. Se on jäänyt kaivertamaan mieltä, vaikka en oikeastaan tiedä missä ensi kerran tapasimme. Hatun koko viehätys perustuu sen yhdistettyyn maskuliiniseen tyylikkyyteen ja suloiseen tyttömäisyyteen. Kun katsoo sen pehmeitä pyöreitä muotoja ja selkeyttä, tekee ehdottomasti mieli laittaa se päähän ja muuttaa koko päivän fiilis. Koska uskon sen tekevän niin ja lisäksi pelastavan monet tylsät asukokonaisuuteni, pitäisin hattua huolimatta siitä sopiiko se päähäni vai ei.
Näissä kuvissa ei esiinnyt ihan Minimarketin veroinen punainen hattu, mutta tämäkin kelpaa todistamaan sen, mitä tarkoitan fiiliksen muuttamisella ja asujen pelastamisella. Tosin kokonaisuus ei olisi ollut kuollut ilman hattuakaan noiden housujen ja jumalaisten kenkien ansiosta. (kuvat PARK & CUBE)

Nyt on sitten ihan pakko ryhdistäytyä kirppistelyjen suhteen. En usko että muualta löydän mitään tätä hattua muistuttavaakaan sopivaan hintaan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

kirppistelläänkö joku pvä?
<3 anni
ps. pitäisi myös kirppistellä itse ittemme jäähallille myymään.