maanantai 30. maaliskuuta 2009

puuhapäivä

... tai ainakin sen suunnittelua.

Käytiin tänään itiksessä ostamassa allaolevan kuvan innoittamia koruja varten helmiä ja samalla piti hakea alla olevan kuvan innoittamaa hametta varten nahkaa. Eurokangas oli kiinni, joten käyn siellä huomenna. Huomenna käyn myös Gaudetessa, missä pitäisi olla (mistä ne tiesi, että mulla on palkkapäivä) kevätkirppis. Poiketaan Vilman kanssa myös Ivana Helsinkiin, josta Vilma sanoi löytäneensä ehkä ylppäripuvun, ja jossa oli kuulemma myös muitakin vaatteita ale-rekillä roikkumassa.
Aion siis tehdä vain hyviä ostoksia, kun ei laskujakaan kerran tarvi maksaa.Mutta takaisin puuhailuun. Tahdon siis tuolla
isia pitkiä ja äärettömän lapsellisia "kerhokoruja", kuten justfemalen kevät-malliston kuvassa. Toimii mielestäni hyvin farkun kanssa. Ja sitten tahdon tuollaisen nahka-hapsu-hameen. Koska Topshop ei vieläkään toimita tilauksia Suomeen, joudun keksiä itse itselleni hapsuja. En tiedä kuinka visioni tulee toimimaan, mutta aion leikata hapsukaistaleita ja sitten huristella ne ompelukoneella jo olemassa olevaan mustaan hameeseeni. Mielikuvassani se näyttää hurmaavalta.

Korut teen vielä tänään telkkua katsoessa ja samalla hapsutan kirpparilta löytämäni Marimekon trikoo-hamosen helman. Voi hapsut ja huomenna vapaapäivä jee!!

kuvat: Kingdom of style ja Justfemale (unohdin muuten viimeksi linkittää tuon jälkimmäisen)

Ei kommentteja: