maanantai 16. helmikuuta 2009

90-luvun nostalgiaa

Kun olin vuonna -94 ostamassa ensimmäistä koulureppua, oli ihan pakko saada kukallinen kangasreppu, koska se oli sillon se juttu. Ainakin omasta mielestäni. ;) Yli kymmenen vuotta myöhemmin löysin kirpputorilta lähes samanlaisella kuosilla varustetun laukun, ja mietin että ei ihan ole yhtä cool kuin joskus silloin. Pakko laukku oli ostaa, koska silti siinä oli se fiilis. Nyt puoli vuotta myöhemmin löysin laukun vaatehuoneestani ja se on ollut käytössä lähes joka päivä. Kukkakuosi on taas vienyt sydämeni ja sitä paitsi laukku on paljon käytännöllisempi kuin yksikään muu omistamani.



Jotain samaa fiilistä on pikku hiljaa kauppoihin valuneissa eläinprinttipaidoissa. Klassisimpia on ne one size fits for all- paidat koiran ja susien kuvilla, jotka kuuluu yhdistää verkkahousuihin ja lenkkareihin. Lippis kruunaa kokonaisuuden. On kuitenkin ihastuttavaa, että joku on keksinyt tehdä näistä markkinoilta saatavista junttipaidoista katu-uskottavia tunikoita ja hameiden kanssa istuvia t-paitoja. Ja taas Viiviä viedään. Ostin heti yhden (gina tricosta) eikä jää tähän, veikkaan.

2 kommenttia:

kullanmuru kirjoitti...

Nuo t-paidat on kyllä aivan ihania!! :D

Anonyymi kirjoitti...

Nätti ja hyvänhajuinen paketti oli tänään postilaatikossa, ja hurjasti kiitoksia, kokonaisuudessaan aivan ihana! Eikä haittaa viivästelyt, oli odotuksen arvoinen, ja lehti oli kyllä osuva. Lukemista juuri sopivasti ku piti parannella itseään sängyn pohjalla :)
Aurinkoista kevättä sinnekkin päin!