torstai 4. joulukuuta 2008

vettä,räntää,vettä

On muuten ehkä hienoimpia kuvia ikinä! Lähdin tänään aamulla jouluostoksille, eikä kukaan ollut ottamassa kuvia. Meidän vaatehuone ei myöskään ole kovin siistissä kunnossa tällähetkellä ja kameran salama paljastaa mukavasti kaikki tahrat peilissä.

Joka tapauksessa räntäsateessa puoli päivää talsittuani sain lähes kaikki joululahjat ostettua. Pääsee paljon helpommalla kun on etukäteen päättänyt mitä ostaa. Lahjojen paketoimiseen tulee kulumaan paljon enemmän aikaa, koska tein periaatepäätöksen olla ostamatta tänä jouluna valmista lahjapaperia. Luin jostain sanomalehdestä miten turhaan kuluu monta tuhatta metriä paperia ilman että sitä voidaan edes kierrättää. Vaihtoehdoksi olen suunitellut tavallista sanomalehteä. Luultavasti yritän jaksaa myös painaa perunamuotilla kuvia tavalliselle paperille. Monissa sisustuslehdissä on ollut vaihtoehtopaketoimiseen hyviä vinkkejä.


Jos jonkun silmät ovat niin tarkat, että erottavat Iloan mekon alla olevan mustan trikoohameen, niin voin kertoa, että se on pelastanut alkutalven pukeutumiseni. Ei ole kamalan montaa päivää, jolloin se ei olisi päälläni ollut. Kuten aikaisemmin veikkailin, se sopii kaiken kanssa. Tänään keksin myös, että Vagabondin nilkkureistani saa varren käännettyä ja takaa paljastuu musta-valkoinen vuorikangas.

Neule:mango// mekko:Iloa // hame:jc // kengät:vagabond // vyö:kirppis // laukku:gina tricot // takki:h&m trend

2 kommenttia:

lauradelille kirjoitti...

siis onko tuo vakoinen rusettiyläosa iloan?

aivan ihana! :)

cherries and coconuts kirjoitti...

on joo. justiin noiden rusettien takia iloa vaatteet on niin kivoja. :)