tiistai 16. joulukuuta 2008

hei sinä joka eksyit blogiini:

Loma, Loma, LOMA!! Kyllä tämän eteen onkin raadettu. Illalla 11sta (toivottavasti) nousen siiville ja kohti Thaimaata. Loma koskee myöskin blogiani sillä läppäri on edelleen teho-osastolla, itseasiassa aika lähellä bittiavaruuden hautausmaata jo. Siksi aikaa jätän tänne kuitenkin kilpailun auki. Eli...Tähän asti olen kirjoittanut blogiani vain rennolla mututuntumalla, eli sitä sun tätä mitä milloinkin mielessä pyörii. Ei sekään ehkä huono ole, mutta tahtoisin että blogiani olisi myös kiva lukea eikä vain kirjoittaa. Sinä joka nyt luet tätä, pyytäisin että kertoisit -mitä mieluiten blogeista luet -mikä koukuttaa -mikä ei herätä mielenkiintoa tai kerro suoraan juttutoiveita ja asioita mitkä omassa blogissani mättää tai mikä on hyvin. Sana on vapaa ja tahdon palautetta minkä avulla viedä tätä parempaan suuntaan. Törky ja asiattomuus ovat asia erikseen kuten tiedämme.
Kuten yleensä, myös nyt linkittämällä tämän omaan blogiinsa, tuplaa mahdollisuutensa voittaa. Erityisen kehittävällä palautteella tai hyvillä juttuideoilla lunastaa itselleen arpalipun kakkospalkinnon arvontaan. Anonyymit muistakaa keksiä nimimerkki.

Sillä aikaa itse etsin loistopalkinnon Thaimaan markkinoilta ja ostoskeskuksista. Tästä syystä palkinto paljastuu vasta kahden viikon kuluttua, mutta veikkaan että tiedossa on Thaimaan hinnoilla jotain mikä sisältää useamman kuin yhden asian. ;) Kyseessä voi olla laukku, koruja tai oikeastaan mitä vain. Ostettavaa kuulemma riittää. Vannon kuitenkin ettei tulossa ole mitään sateenkaarenväristä saronkia. ;D

7 kommenttia:

kullanmuru kirjoitti...

Okei. Palkinto kuulostaa jo nyt jännittävältä, jos se thaimaasta asti on tulossa :D
Mielestäni sinun blogisi on juuri tarpeeksi "helppo" luettava. Eli ei liian raskasta tekstiä, mutta juuri tarpeeksi asiaa ja kuvia. Aiheet ovat olleet mielenkiintoisia!
Se mitä yleisesti blogeista tykkään lukea on muotim tyyli ja vaate jutut, samoin kuin kertomuksia omista päivistä ja päivänasuista. Ja mistä sitten blogaaja on kiinnostunut kertomaan!
Tällä hetkellä eniten odotan sinulta thaimaa kertomusta, koska rakastan matkatarinoita, kuvien saattelemina :D

Linkitän arvonnan blogiini :)

Kata kirjoitti...

Mieluiten luen muotijuttuja, jotka kertovat bloggaajan omasta tyylistä, mutta samalla ehkä myös jostain trendistä tms. Lisäksi on kiva lukea toisten inspiraation lähteistä, esim. ketkä julkkikset antavat vaikutteita tyyliisi :)

lilli kirjoitti...

Tykkään kun blogi sisältää vähän erityylisiä postauksia. Ei pääse kyllästymään eikä ole niin ennalta arvattavaa. Päivänasu kuvat on aina kivoja!

emma kirjoitti...

Viihdyn blogeissa joissa postaukset on ennenkaikkea monipuolisia. Blogit joissa on pelkkää julkkisten glamourvaate-esittelyjä tms. eivät innosta, enneminkin semmonen oman näköinen lifestyle/tyyliblogi :)

Noora kirjoitti...

Parasta blogeissa on ostokset/löydöt, varsinkin kirpputorijutut. Sitten kaikki matkustut jutut, vaikka niistä tuleekin aina kauhea kateus kun ei itse pääsekään juuri heti sinne :D

Eltsi kirjoitti...

Luen suurimmalla innolla kirpparijuttuja, mitä ihanaa joku toinen onkaan löytänyt. Hauskat ei-niin-vakavalla-naamalla-väännetyt jutut luen myös:)

Anonyymi kirjoitti...

minä kaipaan sun kirjoituksia.. ne on parhaita yövuoron piristyksiä ;) alahan kirjoottaa muru!
-Anni :)