torstai 11. joulukuuta 2008

lomahaaveilua

Tämä on nyt todella tylsää luettavaa, ellei sattumoisin ole lähdössä tänä talvena etelän lämpöön. Muuten koko postaus on ajankohtainen vasta ensi kesänä. Itse satun juuri pähkäilemään, mitä sitä pakkaisi mukaan ensi tiistaina alkavalle aurinkolomalle, joten siksi tällaista tänään.

Ei kovin yllättävää, mutta heti ensi katselukerran jälkeen satc-leffan Mexico-kohtaukset saivat kamalan matkakuumeen päälle ja himot ihanista hellevaatteista valloilleen. Etenkin nuo moneen otteeseen mainitut pitkät mekot...

Vaikka muuten en kaappiini haalikaan kuvioita, etenkään etno värityksellä, istuisin mielelläni ihan mikä tahansa noista mekoista päällä palmun alla pina coladaa ryystäen.

Kaveriksi isoja koruja (en myöskään omista) ja iiisoo hattu (sellainenkin tarvittaisiin). On se jännä juttu, että lämpöisemmillä ilmastovyöhykkeillä ei huvittaisi laittaa päälleen mitään jo kaapissa olevaa. Perus t-paita shortsit ei innosta. Miltäköhän vaatekaappini sisällys näyttäisi jos viettäisin täysipäiväisesti elämääni vaikka tuolla Mexicossa?

Vain tämän ja edellisen kuvan vuoksi aion pakata mukaan monta paksua vyötä. Koska kerrospukeutuminen on helteessä epämukavaa, saa isolla vyöllä edes jotain luonnetta vaatteisiin. Ja ensimmäisestä vastaantulevasta torikojusta aion hankkia tuollaisen pöydän alta luuraavan värikkään rantakassin. Ja olisi oikeasti ihanaa jos olisi tuollainen ihana hattu jonka alla piilotella auringonpistokselta.


Koko uimapuvulle sanon vielä uimahallin ulkopuolella no thanks,
noille drinksuille awhh!

1 kommentti:

kullanmuru kirjoitti...

Tuo koko pitkä mekko olisi kyllä ihana kesäksi :D