keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Ivana helsingillä

En kuulu ihmisiin, joiden sähköpostiin tippuu harva se päivä kutsuja ystävämyynteihin ja mallikappale-aleihin. Joskus kuitenkin käy hyvä tuuri ja sattuu paikalle todistamaan, kun unelmien mekkojen hinnat on tiputettu alle puoleen. Tälläkin kertaa se hyvä tuuri kävi kuitenkin siskollani, joka sattui kävelemään Ivana helsingin oven ohi juuri kun siihen oli teipattu ilmoitus näytöskappaleiden ale-myynnistä. Totta kai käytiin seuraavana päivänä kurkkaamassa...

Näitä bambeja aion käydä tiiraamassa myöhemminkin. Täytyy testata, että mahtuisiko niihin myös visa electron. Sitten sellaisen voisi viedä kotiin. Tuo Vilman takana oleva rekki on se, joka kantaa yllään kaikkia niitä alennettuja mekkoja. Koska kyseessä oli näytöksessä palvelleet vaatteet, oli jäljellä vain oikean kokoisia ihanuuksia. Yleensä kun satun ale-rekeille vasta, kun kermat on kuorittu päältä ja jäljellä on aivan vääriä kokoja.

Puolen tunnin sovittelujen jälkeen Vilma päätyi viemään tuon mintun-värisen kassalle asti.
Olin suorastaa hurmiossa tämän mekon täydellisen kirjailun ansiosta. Koska kuvasta ei hirveästi ota selkoa, kerrompa, että helmassa on se suloinen Ivanan bambi. Katsokaa tarkasti, se on hieno! Mekon malli ei kuitenkaan pussimaisuudessaan passannut päälleni, joten en ostanut sitä.
Ostin kuitenkin tämän tiikeri-mekon. Se on kerrassaan täydellinen. Tämän kevään tiikeri-mallistossa tämä on yksi harvoista vaaleista mekoista, ja siksi valitsin sen. Tiedän, että nuo värikkäät jäisi kaapin perälle. Mekkoa voi pitää noin olkaimettomana, tai sitoa edessä roikkuvat satiininauhat niskan taakse. Materiaali on 100% puuvillaa ja tuntuu mummolan vanhalta lakanalta. En voi sanoin kuvailla, kuinka paljon tykkään tuosta tiikeristä. Se on niin hieno! Minkä kontrastin yksinkertainen, tyttömäinen mekko ja kova, epäesteettinen kirjailu saakaan aikaan. Eipä tarvi ääneen sanoa, mikä tämän vaatteen pointti on. Aion asustaa tämän kasalla hopeisia ketjuja. (Meidän molempien mekot maksoivat a`89E ja ovh oli jotain 250 ja 300 välillä) Parasta oli, kun tiikeriä ei tiputettukaan pussin pohjalle, vaan se sai ympärilleen hienoa paperia ja keltaisen kantonarun.


4 kommenttia:

lauradelille kirjoitti...

huippuja! :) bambi on yksi ivanan parhaimpia kuoseja vuosiin ja tuo tiikeri nostalginen.

+ nään muuten jostain syystä teidän vilman kuvia joka paikassa nykyään, aika hassua!

viivi kirjoitti...

hassua tosiaan. tarkoittaa siis sitä, että luet edelleen suomalaisia lehtiä. :)

pikkusisko kirjoitti...

viivi noi mekot maksoi 79 euroa ei 89.. ;)

viivi kirjoitti...

päästiinkö me siis vielä halvemmalla? :) hih, en muistanu yhtään.