lauantai 2. toukokuuta 2009

vapun jälkipuinti

Tänä vappuna tuli vihdoin Kaivarin joukko-picnik koettua! Myönnettäköön, että en ihan tätä odottanut. Hyvin sinne 10 000 muun sekaan kuitenkin mahtui. Puistossa kierrellessä törmäsi grillivartaista mansikka-kerma-kakkuun ja kreikkalaisesta salaatista simaan ja munkkeihin. Eikä silti tarvinnut haikailla naapurin viltille syömään. Oltiin mekin varustauduttu.

Vappu-aaton kuvat on julkaisukelvottomia. Pakko kuitenkin kirjaimellisesti esitellä illan mekkoni. Tykkään siitä kyllä valtavasti! Se palveli edellisen kerran pikkujouluissa ja nyt sitten toisissa bileissään. Asiaan kuuluvasti sukkahousujen väri oli pinkki.

Vappu-päivänä olisi kyllä pitänyt kuvata enemmän sitä valtavaa väen paljoutta siitä huokuvan kevät-fiiliksen vuoksi. Koko talven villapaidoissaan vellonut Suomen kansa on luonut nahkansa ja katukuva on jotain ihan muuta kuin kuukausi sitten. Tuli jopa mieleen, että onkohan tavallinen suomalainen nykyään tyylikkäämpi kuin mihin on totuttu. Ehdottomasti ainakin Helsingissä osataan olla persoonallisia suurimmaksi osaksi hyvällä maulla.

Ei kommentteja: